ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΣΦΕΡΩ

Η πλατφόρμα One-up χτίστηκε ειδικά για να υποστηρίξει τους νέους επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει ιδιαίτερα σκληρά την Ελληνική οικονομία. Ωστόσο, υπάρχουν εκπληκτικά μυαλά και ταλαντούχοι άνθρωποι με ιδέες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της οικονομίας. Βοηθώντας να ξεκινήσουνε νέες επιχειρήσεις ελπίζουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο ξεκίνημα για επιχειρήσεις βιώσιμες και αποδοτικές.

Η πλατφόρμα One-up διευθύνεται από έμπειρους συμβούλους οι οποίοι εξετάζουν λεπτομερώς το κάθε έργο. Εκείνα που πιστεύουμε ότι ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και τα οποία θα κάνουν την διαφορά είναι εκείνα τα οποία θέλουμε να υποστηρίξουμε. Αλλά πάνω απ’ όλα θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η δωρεά σας πηγαίνει προς ένα βιώσιμο σχέδιο. Ένα εγχείρημα το οποίο θα βοηθήσει μια οικογένεια να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ένα εγχείρημα το οποίο θα έχει πολλαπλασιαστικά ωφέλη για την τοπική κοινωνία και ένα εγχείρημα, το οποίο με μια μικρή βοήθεια, μπορεί να μετατραπεί σε μια προσοδοφόρα επιχείρηση και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

Έτοιμοι να βοηθήσετε?


Με την δωρεά σας δημιουργείτε μια νέα πηγή ευκαιριών, οι οποίες είναι αδύνατες στην χτυπημένη από την κρίση οικονομία της χώρας. Ενισχύετε ικανά και ταλαντούχα άτομα να υλοποιήσουν το όραμα και το όνειρο τους, να ζωντανέψουν την επιχειρηματική τους ιδέα και να δημιουργήσουν την επιχείρηση τους, μια επιχείρηση που θα βοηθήσει τους ίδιους, τις οικογένειες τους και τις τοπικές κοινότητες να αναπτυχθούν.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΩΣ ΔΩΡΗΤΗΣ

Δεν είστε βέβαιοι για το πώς να βοηθήσετε?


Μπορείτε να κάνετε δωρεά στο ταμείο της One-up και εμείς θα τη διανείμουμε στα μέλη στα οποία θα έχει το μεγαλύτερο αποτέλεσμα και θα προσφέρει τη μεγαλύτερη βοήθεια.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ONE- UP